Коледни инициативи

8.12.2020 г. 13:51:44

Декември е – последният месец от една необичайна година! Нищо, че е тихо и празно в училище. Нищо, че сме по цял ден пред компютъра, че учим дистанционно и социалните ни контакти са ограничени. Фокусираме се върху това, което можем! Затова и през този декември ще има коледни инициативи в училище под наслов „Празнуваме декември заедно“.

1. КОЛЕДЕН ВИРТУАЛЕН КОНЦЕРТ

· Може да участва всеки, който пее, свири на инструмент, рецитира, като запише видео със своето изпълнение. Жури ще подбере най-интересните предложения и ще организира виртуалното им представяне пред публика. · Изпълненията изпращайте на имейл daniela.iv.stoyanova@edu.mon.bg , чрез лично съобщение в Тиймс на Даниела Стоянова или на класния ръководител.

· Срок за изпращане на видеофайлове – 16.12.2020 г.

2. УЧИЛИЩЕН КОНКУРС „ПРАЗНУВАМЕ ДЕКЕМВРИ“ – Кои са декемврийските празници, които вашето семейство почита? Какви традиции имате, кои членове на семейството участват?

· Можете да участвате чрез снимка, колаж, рисунка, кратко видео, разказ.

· Целта е да покажете как празнува вашето семейство.

· Творбите изпращайте на учителя си по български език и литература, на имейл daniela.iv.stoyanova@edu.mon.bg (или на лично съобщение в Тиймс на Даниела Стоянова) или на класния ръководител. Не забравяйте да посочите имената и класа си!

· Срок за изпращане на творбите – 16.12.2020 г.

3. КОЛЕДНО ПОЖЕЛАНИЕ – Всеки може да се пише кратко клипче с пожелание за Коледа. Аз ще ги сглобя. В пожеланието могат да участват както ученици, така и учители и служители на училището.

 Срок за изпращане на творбите – 16.12.2020 г.